Mimmi's Stage Events

MSE

Uppdrag

Vi åker ofta ut på olika typer av företagsjippon och privatfester och här är några exempel på vilka olika typer av uppdrag vi vanligen blir anlitade till. Några hittar du längst ned här.

Exempel på olika uppdrag:

Gunnel & Anna 100 år (50+50)
Gunnel & Anna
Här hade huvudpersonerna ordnat tema "När man gick i nian". Festdeltagarna klädde sig som de gjorde då och då kunde det se ut som på bilden. De ville absolut ha en grupptävling i karaoke och även en spännande musikquiz. Vid nio-tiden fick vi besök av "flourtanterna" som delade ut Minttuu och det blir några stycken för våra värdar då de var tvugna att skåla med alla. Disco är en självklarhet, så även på denna festen och det dansades långt in på småtimmarna... 

 

Iréne 50 årIréne 50års fest

På Irénes fest delade vi upp gästerna i grupper som sedan fick tävla i både en musiktävling och senare under kvällen i en karaoketävling. Många glada miner och roliga upptåg blev det och när discot satte igång fick vi varva med vanlig karaoke eftersom många ville sjunga vidare helst hela natten. 

 

 

Vårbydagen 2009 - 2015Vårbydagen karaokevinnare

En festival med mängder av lotteristånd, mat, politiska partier, uppträdande och karaoketävling som vi höll i tills den las ned av kommunen. Vi är även konferencier och ansvarar för att allt flyter på smidigt under dagen. Det har aldrig varit så bra uppslutning framme vid scenen som nu när vi håller i trådarna, är kommentaren från vår uppdragsgivare. Hölls runt slutet av maj varje år men blev från 2013 flyttad till aug. En riktig kanondag!

 

KlassfestKlassfest

Vegaskolan hade klassfest för klass 2. Vi hade tryckt upp speciella häften med alla svenska låtar, men fram fick standardhäftena åka då många ville sjunga på engelska. Så kan det gå, festen blev otroligt lyckad och ingen ville gå hem, nånsin!

 

 

Lidingö Församlings sommarfestLidingö Församling

Lidingö församling hade sin årliga sommarfest och det var jättekul att återses från förra gången. Först hade vi karaoketävling i grupp och sen var det tänkt att vi skulle köra disco men alla var så inne på karaoke och lapparna kom in i rasande fart så det fick räcka med all bra musik vi körde mellan karaokelåtarna. Jag tror jag aldrig haft en så mysig spelning. Tack, Lidingö Församling!  

 

Malin o Jennys 40-års partyMalin o Jenny

En fantastisk karaoketävling som bjöd på mycket show och underhållning. På bilden ser vi hur ett klädbyte mellan tävlingsdeltagarna var en stor hit. Efter prisutdelningen var alla danssugna så då startade vi discot med influenser från 80-90-talet enligt önskemål. Tack alla härliga gäster för showen, den var kanon!

 

 

BMW 2010 Årsstämmabmw uppdrag

När BMW skulle hålla sin årliga fest blev vi anlitade att komma dit för att köra karaoke. Vi startade med vanlig karaoke men blandade sedan upp med livemusik då många ville bugga loss på sentimmarna. Det blev sent och roligt!

 

 

Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)